lørdag 9. april 2011

Gult er kult...

Det er snart påske, og lysten til å pynte opp i hus og hjem øker for hver dag. Fredag kveld ble derfor benyttet til å lage en liten haug med kyllinger til å henge opp. Etter å ha heklet 15 kyllinger heklet jeg en kjøkkenklut av garnrestene. Den kan lyse opp litt på kjøkkenet tenker jeg. Godt å sette seg ned med litt håndarbeid for å roe ned kropp og sjel. Noe annet å feste blikket på, og en fin mulighet til å være litt kreativ.  


Kyllingene er enkle å hekle, og går raskt. Jeg kan egentlig ikke hekle, men disse søte små greier jeg å hekle.
Runde og gode i formen, og de pynter fint opp på en kvist i stua. Enklere pynt finnes nesten ikke. 
Kluter får man vel egentlig ikke nok av noen gang, men det er herlig at også kjøkkenklutene er litt fine og friske i fargen. Denne er heklet i "mandarin petit" og med krok nr 3. 

3 kommentarer:

 1. Så søte kyllinger!! Og de hjemmelaga klutene er absolutt de beste!! :D Ja, skattejakt er virkelig moro!! Jeg er så spent allerede på tur til loppis jeg! Ser ut til at de fleste tror jeg var misfornøyd med det jeg fant i dag, men det er jeg jo absolutt ikke:) Hadde bare trodd det skulle være litt mere lopper der! Håper du har en fin lørdagskveld. Her fyrer vi, og har tjuvstarta å smakt på påskemarsipanen! Klem fra meg.

  SvarSlett
 2. Hei. Er det mulig å få oppskriften på de hekla kyllingene? De var utrolig artige :)Tone

  SvarSlett
  Svar
  1. Tror jeg har oppskriften nedskrevet ett eller annet sted... Skal lete litt, så kan jeg sende det på mail til deg!

   Slett