søndag 8. januar 2012

Nytt år og ny inspirasjon

En uke inn i det nye året. Hverdagen har kommet og julen er kastet på dør for denne gang. Litt trist, men også litt godt! Ei helg går så utrolig fort, og det er alltid så mye man skulle fått gjort unna. Helga er også den tida i uka da man har tid til å sette seg ned å være litt kreativ. I helga har ingen av oss ligget på latsida. 3 store tre har vi fått felt, 6 nystekte brød ligger klar til en ny uke, ett stort brett med nystekt knekkebrød frister, en pute har fått litt oppfrisking og et gammelt dynetrekk har blitt til 2 sengesett for baby. Synes jeg har god grunn til å være fornøyd. Her kommer en smakebit av helga i form av bilder:


Kongler fra furua som vi felte ligger nå til pynt på et fat sammen med noen ullkuler. Fint å ta frem noe annet nå som all julepynten er borte. 


Et gammelt putetrekk fikk tettet noen hull med noen morsomme motiv. Nå passer puta perfekt inn på kjøkkenet. 


Et gammelt dynetrekk som ikke passer noen av dagens dynemål ble sydd om til sengesett til baby. Vil ikke få bruk for det selv, men vil nok tro at det kan brukes som gave til en eller annen. Trekket fikk påsydd sirkler med søte kattunger på. Det var helga mi! Vil tro det blir godt å finne senga ;-)

1 kommentar:

  1. Så fine puter du har sydd!! Morsomme bilder! Jeg føler meg ikke kreativ i det hele tatt for tiden, håper virkelig det bedrer seg utover våren :) Håper det står bra til, og at du har ei fin helg! KLEM.

    SvarSlett