mandag 5. september 2011

Gammelt kjøkken - nytt kjøkken

Vårt hus er gammelt. Veldig gammelt! Det ligger mye historie i veggene, og vi har tatt vare på en del av det gamle inventaret. En ting som er borte er det gamle kjøkkenet til min farmor og farfar. Det var borte lenge før vi tok over bygningen, men det finnes heldigvis bilder av hvordan kjøkkenet så ut. Skikkelig hjemmekoselig, og hadde det vært intakt, så hadde jeg latt det få stå slik. Nå har vi flyttet kjøkkenet slik at vi har fått plass til et skikkelig vaskerom. Huset er et tømmerhus som er bygd i flere etapper, så konstruksjonen legger noen føringer for hvordan vi kan endre det. Kan ikke bare ta bort en vegg.... 
Her er kjøkkenet som det så ut på 60 - tallet...


Skuffene finnes fortsatt på låven, og krydderhylla står på mitt kjøkken nå. Den vedfyrte kjøkkenovnen finnes også, og jeg har lenge tenkt å få satt den inn igjen, men jeg finner ikke helt plass til den. 

2 kommentarer:

  1. Hei på deg! Så koselig et kjøkken!! Sikker på at du har mange gode minner fra her:) Tusen takk for stoffpakka, den kom med posten i går!! Også så fine bilder og da, det ene har allerede blitt hengt opp på kjøkkenet :) Jeg har egentlig brukt kjolemønster fra boka Barn Igjen, men med noen små justeringer underveis! Kjempemye fint i den boka!! Ha en fin kveld! KLEM.

    SvarSlett
  2. Masse fine minner ja :-) Bra du likte bildene. De har jeg laget selv, og syntes de ble litt søte. Klem!

    SvarSlett