torsdag 8. september 2011

Tårnfrid

Du vet at du har hatt en travel dag når du kommer hjem og finner oppvaskmaskina full av rene kopper, benken full av søl og skitne kopper, vaskemaskina full av klær som skulle hvert hengt til tørk, sko og jakker i hele gangen, oppdager kaffekoppen som du ordnet etter middagen men glemte å drikke, katten sitter på kjøkkenbordet og er sulten, en død lemmen ligger forlatt på trappa, man er usikker på om ungene har gjort leksen og man har en følelse av at det er noe viktig man har glemt. 

Ja, ja... en kjapp arbeidsøkt med å rydde litt her og der, vaske over kjøkkenbenken med litt grønnsåpe, tenne noen stearinlys og vips så ser ikke hjemmet så ille ut likevel;-) Når man til og med har bakt brød  som står til heving, vil huset snart lukte som et innbydende og trivelig hjem også. 


Stua ble nesten tom for leker. 
Mitt nye loppefunn fikk plass i sofaen. 
Nesten alle sko kom på plass, men golvet ble ikke vasket!Kjøkkenbordet fikk en liten duk og litt lys.....Og den nesten tomme fruktskåla fikk en plass på en nyryddet kjøkkenbenk....


Et nesten ryddig hus som er klar for en ny dag, og trett "Tårnfrid" som håper at huset forblir ca like ryddig en stund;-)

1 kommentar:

  1. He he ;) Ja kan kjenne meg igjen der ja ;) Koselig dere har det :) Tusen takk for at du ville følge meg :)

    Klem fra Janne

    SvarSlett